Hírek

2010.07.01. 17:33

MTV: a Brazília-Chile viadalt látták a legtöbben

Nőtt az MTV nézettsége a nyolcaddöntőben, a csúcson a hétfői Brazília-Chile mérkőzés áll, amelyet átlagosan 1 millió 420 ezren néztek végig.

bama (Forrás: MTV, MTI)

A dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság kieséses szakaszában a délutáni és az esti mérkőzések nézettsége is 25 százalékkal emelkedett a Magyar Televízió csütörtöki tájékoztatása szerint.

A 16 órakor kezdődött nyolcaddöntők közönsége átlagosan 810 ezer főre nőtt, míg a 20:30 órás találkozókat 1 millió 320 ezer néző követte figyelemmel a képernyő előtt.

Az eddigi legnézettebb mérkőzések szintén a torna nyolcaddöntős szakaszához kötődnek. A csúcson a hétfői Brazília-Chile viadal áll, amelyet átlagosan 1 millió 420 ezren néztek végig - a nyilvános helyeken elhelyezett kivetítők közönségét nem számítva. A második  helyre a Spanyolország-Portugália csatát juttatta az 1 millió 360  ezer néző, a képzeletbeli dobogó harmadik fokán pedig az Argentína-Mexikó meccs áll 1 millió 330 ezer tévézővel.

A vb június 11-i rajtja óta a világbajnokság az m1 egész napra vetített közönségarányát stabilan 20 százalék körül tartja, főműsoridőben pedig 22 százalék fölé emeli - áll az MTV közleményében. Maguknak a meccseknek ennél jóval magasabb, 30 és 40 százalék közötti a nézői részesedése.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!