Hírek

2010.09.27. 08:09

Ismét kiosztják az Év Internetes Kereskedője Díjat

Hatodik alkalommal osztják ki az Év Internetes Kereskedője Díjat. Szakmai zsüri dönt a www.evker.hu oldalon szervezett szavazás nyomán. (x)

x

Az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) (http://www.ivsz.hu) és a CIB Bank (http://www.cib.hu) mint alapítók, valamint a kirowski (http://www.kirowski.hu) mint főtámogató 2005-ben közösen hívták életre a díjat azzal a céllal, hogy a hazai internetes kereskedelmet támogassák.

A kitüntető elismerést idén az az internetes kereskedő vállalkozás kapja, amely a vásárlók internetes szavazása illetve a benyújtott pályázat alapján, valamint a szakmai zsűri megítélése szerint a legtöbbet tette a hazai e-kereskedelem fejlesztéséért, elismertetéséért.
A szervezési feladatokban és zsűriben részt vesz a Budapesti Corvinus Egyetem E-Business Kutatóközpontja és a SZEK.org (Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Egyesület).

Idén is nyereményjáték zajlik a neten szavazók között: egy nettó 100 000 forint értékű CIB bankkártya talál majd gazdára a MasterCard jóvoltából.

A közönségszavazás során nevezhető és értékelhető minden olyan vállalkozás, amely termékeit, szolgáltatásait az interneten keresztül (is) értékesíti. További feltétel, hogy a vállalkozás Magyarországon legyen bejegyezve, magyar nyelvű honlapja legyen, függetlenül annak típusától.

A szervezők idén először pályázati rendszer útján mérettetik meg az e-kereskedőket.
A szakmai zsűri azt a 30 legtöbb internetes szavazatot kapó e-kereskedőt értékeli, aki egyúttal pályázatot is benyújt október 21-ig. A pályázati adatlap letölthető a www.evker.hu honlapról.

A szavazás után kialakult sorrend alapján a szakmai zsűri a legtöbb internetes szavazatot kapott 30 vállalkozás közül választja ki az Év Internetes Kereskedőjét.

A fődíj mellett a szakmai zsűri kiválasztja az Év Legígéretesebb Internetes Kereskedőjét is. A díjak ünnepélyes átadására 2010. november 9-én kerül sor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!