Hírek

2010.09.30. 13:22

Stumpf testvére a MAVIR felügyelőbizottságának élén

A MAVIR ZRt. Igazgatósága Töröcskei Istvánt választotta a testület elnökévé. A szeptember 30-i Felügyelő Bizottsági ülésen a grémium elnökének Dr. Stumpf Jánost választotta - olvasható a cég közleményében.

Világgazdaság Online

A társaság 2010. szeptember 13-i rendkívüli közgyűlése a főtulajdonos Magyar Villamos Művek Zrt. (MVM Zrt.) előterjesztésére visszahívta a vezető testületek tagjait, egyben megválasztotta a MAVIR ZRt. új tisztségviselőit. A közgyűlés Tari Gábort megerősítette vezérigazgató pozíciójában.

A MAVIR ZRt. Igazgatóságának új elnöke Töröcskei István közgazdász korábban a Széchenyi István Kereskedelmi Bank elnöki, illetve az Equilor Befektetési Zrt. vezérigazgatói posztját töltötte be. Töröcskei dolgozott londoni és prágai pénzintézeteknél is. Az utóbbi években a Pannergy Nyrt. igazgatósági tagja volt, valamint jelenleg is a Széchenyi Kereskedelmi Bank Zrt  elnöke, a Hír TV Felügyelő Bizottságának elnöke, valamint a Magyar Atlanti Tanács tagja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!