Hírek

2010.10.24. 09:03

Legjobb üzleti márkák rangsora: jön a MagyarBrands

Első alkalommal rendeznek MagyarBrands Konferenciát november 4-én Budapesten, a konferencián hozzák nyilvánosságra a MagyarBrands elismerésben részesülő legjobb 50 magyar fogyasztói, és a legjobb 25 magyar üzleti márka rangsorát - közölte a konferenciát szervező kommunikációs ügynökség az MTI-vel.

MTI Eco

A program fővédnöke Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, az eseményt a Superbrands Magyarország szervezi.

A legjobb márkákat a MagyarBrands Szakmai Bizottságának vezetői által összeállított kritériumrendszer szerint pontozzák. Az értékelési szempontok között szerepel például, hogy a márka hány éve van jelen a magyar piacon, a márkát tulajdonló cég hány százaléka van magyar tulajdonban, mekkora az ismertsége a magyarországi fogyasztók körében, vagy hány embert foglalkoztat Magyarországon.

A konferencián a gazdasági élet és a marketing szakma kiemelkedő képviselői tartanak előadást, valamint kerekasztal-beszélgetés során osztják meg véleményüket a magyar márkák piaci helyzetéről, lehetőségeiről.

Az előadók között van például Bacher János, a GFK Hungária Piackutató Intézet ügyfélkapcsolati igazgatója, Geszti Péter, a Nemzeti Vágta megálmodója, Péterné Marosy Katalin, a Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. vezérigazgatója, Rétvári Bence, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium államtitkára, Wiszkidenszky András, a Superbrands Magyarország igazgatója.

Az esemény szervezői kiemelten fontosnak tartják, hogy a magyar márkák minőségére, értékeire, sikereire minél több eszközzel felhívják a figyelmet. A konferencia napján, a helyszínen egy márkatörténeti tárlat keretében szeretnének rávilágítani arra, hogy számos, gazdag múlttal rendelkező magyar márka található ma is a piacon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!