Hírek

2011.12.21. 13:48

Személyi változások a MÁV-START Zrt. vezetésében

Kővári Zsolt, a MÁV-START Zrt. 2011. november 7-től kinevezett vezérigazgatója azt a feladatot kapta, hogy az egységes személyszállítás lehetséges folyamatait, alternatíváit dolgozza ki 2011 végéig, illetve hozza meg az ehhez kapcsolódó döntéseket a legkedvezőbb megoldás megvalósítása érdekében. A vezérigazgató a kinevezését követő hetekben ennek jegyében személyi döntéseket hozott a MÁV-START Zrt. vezetésében.

Forrás: MÁV

Az általános gazdálkodási vezérigazgató-helyettesi poszton november 17-én Apavári Józsefet Lebovits Gábor váltotta. December 1-jétől Zaránd György lett az üzleti vezérigazgató-helyettes, elődje Morvai Katalin a MÁV-START Zrt.-nél más feladatokat lát el.

Matéczné Németh Ágnes üzemeltetési vezérigazgató-helyettes december 16-tól a vezérigazgató üzemeltetés-fejlesztési kiemelt szakértő tanácsadójaként dolgozik, a területet Szórád Róbert megbízott üzemeltetési vezérigazgató-helyettes irányítja.
 
A személyi változásoktól Kővári Zsolt azt várja, hogy új lendületet hozzanak a személyszállítás átalakításának folyamatába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!