Hírek

2012.08.06. 15:09

28 méterről a kígyófészekbe

A 2012-es Red Bull Cliff Világbajnoki Versenysorozat szombati, negyedik állomását, Írország nyugati partja mellett fekvő Inis Mór szigeten rendezték meg, ahol 14 kiváló versenyző mérte össze bártorságát és ügyességét.

LiveInfo

A résztvevők a 28 méteres magasságból elrugaszkodva érkeztek a téglalap alakú Kígyófészekbe. Az egy ugrásra kapott legmagasabb pontszámmal az orosz Artyom Szilcsenko megszerezte zsinórban második győzelmét, Orlando Duque-ot megelőzve, aki a szezon második fele előtt vezet összesítésben. Artyom Szilcsenko kézállásból, háttal indított két és fél szaltója két és fél csavarral, nem csak lenyűgöző ugrás az Olimpián szokásos magasság majdnem háromszorosából, hanem egyben a második legnehezebb is. Ezzel a mutatványával az orosz versenyző bizonyult a legeredményesebbnek. A világbajnoki versenysorozat következő, ötödik állomását az USA-ban, Bostonban rendezik augusztus 24-25-én.

Címkék#Live Videó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!