Hírek

2012.11.22. 13:15

Elindult az MLSZ TV a YouTube-on

A Magyar Labdarúgó Szövetség partneri megállapodást kötött a YouTube videomegosztó oldallal, melyen csütörtökön elindította televízióját, az MLSZ TV-t.

MTI

A csatorna beindításáról tartott sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a szurkolók ezentúl a youtube.com/mlsztv oldalon tekinthetik majd meg a szövetség által feltöltött videókat.
   
A MLSZ TV-re az OTP Bank Liga, illetve a Ligakupa mérkőzéseinek góljai, valamint összefoglalói fél órán belül felkerülnek majd, ezek mellett exkluzív videókat is készít majd a stáb, többek között interjúkat és különböző anyagokat a válogatott edzéseiről. A meccsek összefoglalói hétfőnként angol kommentárral is láthatók majd.
   
Vági István, az MLSZ főtitkára hangsúlyozta, 2012-ben alapvető feladata a szövetségnek, hogy a futball híveit kiszolgálja, ezért indították be a világ legnagyobb videomegosztó oldalán az MLSZ TV-t, így az is kiderül majd, hogy valójában mekkora az érdeklődés a magyar labdarúgás iránt.
   
Heal Edina, a videomegosztót birtokló Google magyarországi vezetője a YouTube népszerűségének érzékeltetésére elárulta, hogy az oldalra egy óra alatt fél évnyi hosszúságú videomennyiséget töltenek fel, s egy nap alatt négymilliárd videonézést regisztrálnak. A magyar felhasználók egyötöde kifejezetten sportot néz az oldalon, ezért fontosnak tartja az MLSZ TV megjelenését, mely szerinte nem csupán az érdeklődőknek, hanem a szövetségnek is komoly hasznot jelenthet azáltal, hogy rajta keresztül kommunikálni tud a szurkolókkal.


   
Az eseményen elhangzott, hogy a szövetség tervei szerint tavasszal már élőben is lehet majd olyan meccseket nézni az MLSZ TV-n, melyet más tévécsatorna nem közvetít, például korosztályos találkozókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!