ingatlanajánló

2021.10.02. 15:30

Csupasz téglafalak: dizájnos vagy félelemetes?

Egy pécsi, belvárosi eladó ingatlan hirdetése kapcsán felkaptuk a fejünket. A képek egyrészt elképesztően érdekesek, másrészt elgondolkodtatóak. Milyen hasznosítás felel meg egy ilyen kinézetnek? Lakna az egyre divatosabb, nyers téglafalak között? Mielőtt döntene, nézzen szét Pécs egyik 150 milliós ingatlanában!

“Pécs Belváros forgalom csillapított övezetében 876 m2-es, többcélú hasznosításra alkalmas társasház eladó. A ház országosan védett műemlék, homlokzata felújítva, belső terei tetszés szerint alakíthatók. A főépületet nagy belmagasság és korabeli építészeti megoldások és egyedi belső lépcsősor jellemzi. Az épületegyüttes egy hangulatos belső kertet ölel körbe, ahol háborítatlan csend emeli az itt tartózkodók komfortérzetét. Az ingatlanban jelenleg több tanterem, iroda és kiállítóterem kapott helyet.

Az épület akár oktatási-, egészségügyi-, szálláshely-szolgáltató létesítménynek, vagy társasházi lakások kialakítására is alkalmas, 4 m belmagasságú tetőtere szintén beépíthető. Itt egy különleges adottságokkal rendelkező belvárosi luxusvilla is megvalósítható. Az ingatlan megvásárlásához jelenleg is többféle pályázati forrást lehet igénybe venni.”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!