Ingatlanajánló

2021.10.23. 19:24

Hásságy aranya: egy modern parasztház, ahol az ólakból szelektív tárolókat varázsoltak

Zseniális, tudatos és tényleg elbűvölően szép a Hásságyon eladásra kínált, 130 négyzetméteres ház. Nagyvárosi lakberendezés, vidéki nyugalom az egyben. Lássuk mit és mennyiért kínálnak jó szívvel megvételre! Ja igen, azt mondtuk, hogy az ingatlan tópartra néz?

bama.hu (forrás: Ingatlanbazar.hu)

Forrás: Ingatlan Bazár

“Szeretné elhagyni a város zaját? Minden reggel, egy tökéletes panoráma a vágya? Hásságyon eladó, egy 4 szobás művészien felújított parasztház, az udvarán található vendégházzal és tárolókkal.

A parasztház vegyes falazatú, ezáltal rendkívüli hőtartással rendelkezik. Télen megtartja a meleget, nyáron naturális klímaként szolgál.

A ház felújítása során egyedi, prémium márkákat használtak a minimalista, mégis hagyománytisztelő összkép eléréséhez (Ligne Roset, Restoration Hardware).

Néhol megtalálhatóak a régi burkolatok-, és nyílászárok de észre sem vehetőek, mert tökéletes kompozícióban áll minden. Tágas szobák és egyedi érzés övezi az ingatlant. A felújítás során kialakításra került két gardrób is, az egyik a tetőtérben, tökéletesen kihasználva a teret. A régi nyári konyha át lett alakítva egy vendégházzá. A régi ólakból szelektív tárolók lettek. [...]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!