Ingatlanajánló

2022.01.29. 15:40

105 nm-es szuper ház 14 millióért? Mi folyik Keszün?

Csodás lehetőségeket magában hordozó ingatlant szúrtunk ki a megyében. Amelyet akár kisebb kozmetikázással, azonnal rusztikus-modern élőhellyé, pihenő házzá lehetne varázsolni. A telket körbeölelő erdős rész extra bónusz: mintha a nyugalom - nem is olyan kis - szigetére bukkantunk volna.

bama.hu (forrás: ingatlanbazár.hu)

Keszü Szőlőhegyén várja új tulajdonosát, ez a kb. 105 nm-es házikó! Az ingatlan egy 892 nm-es, erdővel körülvett telken található a település zártkerti részén. 

A porotherm téglából épült, alapból kb. 60nm-es házat az évek során újabb, ytong téglából készült helyiségekkel látták el, így kialakítva a jelenlegi formáját. A ház egy tágas konyha-étkezőből, kb. 30nm-es nappaliból, különálló fürdőből és wc-ből, valamint egy kis szobából áll az alsó szinten, míg fent a tetőtér 2 oldalról szellőztethető szobának lett beépítve. 

Az épület oldalában tárolók találhatóak, és az udvaron belül egy fedett kocsibeálló is helyet kapott. A vizet a telken belüli ásott kút és hidrofor tartály biztosítja, a meleget pedig egy kandalló és egy kályha nyújtja.

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!