Ingatlanajánló

2022.01.15. 11:30

Ennél jobb hétvégi házat nem tudunk mutatni Pécsen!

A szokásos formáktól eltérő, napfényes, izgalmas kis zártkerti ingatlan keresi-várja új tulajdonosát Patacs városrészben. Egy kis kertészkedés, egy kis ejtőzés a hétköznapok után 13,5 millióért…?

“Pécs - Patacs csendes részén, eladó egy 1028 nm- es telken fekvő, 60 nm -es, jó állapotú, amerikai- konyha + nappalis, 1 hálószobás zártkerti ingatlan. Az udvarról pompás kilátás tárul elénk. Az ingatlan 2 szintes. A földszinten egy napfényes, közel 20 nm- es zárt terasz található, ahonnan továbbhaladva egy tágas szobába lépünk, ami nappali, ebédlő és konyha is egyben. Innen nyílik a fürdő és itt van egy pincelejárat is. A pince száraz, és tágas. Az emeleten pedig a háló van. 

 

 

 

 

Az ingatlan vízellátásáról 45 m mély, fúrt kút gondoskodik. Ami akár ivásra is alkalmas, de a városi vízhálózat a háztól nagyjából 30 méterre húzódik. Az elektromos áram és az ipari áram is be van vezetve. A gázvezeték kb. 15 méterre található, tehát ez is könnyen bevezethető. Az udvarban több autó parkolására is van lehetőség.. [...]”

 

 

További részletek és fotók az ingatlanbazár oldalán! 

 

Ezek is érdekelhetik