Ingatlanajánló

2022.03.05. 15:41

Nézzen szét egy 240 milliós pécsi otthonban!

Esetleg vegye meg az eladásra szánt családi házat! Külső és belső fotók egy megyei luxus otthonból.

bama.hu (forrás: ingatlanbazar.hu)

“Pécs egyik legpatinásabb részén, a Donátus belvároshoz közeli felén eladó a képeken látható, 2001-es építésű, 357 m2-es, 5 háló + 1 dolgozószobás, 3 fürdőszobás, konyha-étkező és külön nappalis elosztású, örökpanorámás, klimatizált családi ház, 1419 m2-es telken. Elosztása: A ház legalsó szintjén kapott helyet a 36 m2-es, dupla állásos garázs. Két autó mellett tárolásra is van bőven lehetőség. [...] 


Az egész házra jellemző a praktikus elosztás és kihasználás, melyért annak idején külön szakember felelt.Az első emelet igazi gyerekbirodalom. A négy hálószobához 3 erkélykapcsolattal, egy közös társalgóval, külön fürdőszobával, külön mellékhelyiséggel is rendelkezik.A legfelső szinten a szülői hálót találjuk saját fürdőszobával, gardróbbal és egy hangulatos, tágas dolgozószobát. Innen nyílik az épület legnagyobb, 21 m2-es erkélye, ahonnan leginkább érvényesül az egyedülálló örökpanoráma. [...]” 

 



További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!