Ingatlanajánló

2022.05.21. 15:40

Egy szinten szinte minden: toszkán hangulat Pécsen, 270 nm-en

Sokunk nagy örömére terjed a tágasabb, de egyszintes otthonok trendje. Jöjjön egy kis toszkán luxus életérzés Pécsről, 149 millióért!

Mediterrán életérzés, toscan hangulat - mindez néhány percre a belvárostól, csendes, nyugodt környezetben, panorámával.Jól átgondolt tervezés és igényes kivitelezés eredménye ez a minden igényt kielégítő, jó adottságokkal kialakított egyszintes családi ház 270 m2-en

A 2009-ben épült ház tágas terei helyet adnak egy amerikai konyha-nappali, étkezőnek, csodás panorámával a városra. Innen egy toló-üvegajtón keresztül léphetünk ki a megközelítőleg 50m2-es, részben fedett teraszra, valamint a nappaliból még egy kisebb fedett teraszra. 

A négy hálóhelyiség szeparáltan kapott helyet, így a nagy méretű szobák csendesek, pihenésre alkalmasak. A fürdő mellett egy gardrób is a lakók kényelmét szolgálja.

A ház alatt egy két autó beállására elegendő garázs van, ahol még egy wellness helyiség is tervezve volt, a vizes blokk és a burkolat kialakítása megtörtént. Ez akár egy kisebb apartmannak is helyet adhat igény esetén. A garázs előtt térkövezett részen még két autó parkolására van lehetőség. 

Igény esetén fejlesztési lehetőséget is rejt még magában az ingatlan, akár a padlástér beépítésével a lakótér is bővíthető, a napenergia kihasználásra kiépített rendszer biztosított. Az egyedi adottságú, történelmi múlttal bíró telek parkosított, rendezett, teraszos kialakítása miatt szép panorámát nyújt.

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!