Ingatlanajánló

2022.07.10. 15:01

Minek a nyaraló, ha ilyen, erkélyes tégla lakásunk lehet Pécsen?

Erkélyes, kiváló állapotú, 54 nm-es szépség keresi új tulajdonosát. Akár saját használatra (mi ezt választanánk), akár befektetésnek, kiadásra is kiváló választás lehet az ingatlan. Mi elsőre belehabarodtunk a nappaliba és fedett, loggia-s erkélybe. És ön?

„Pécs - belvárosának szívében, csendes és közkedvelt helyen, a Kisflórián utcában eladó ez a gyönyörű állapotú, tágas, erkélyes tégla lakás garázzsal! Az ingatlan egy 2005-ben épült kétemeletes társasház első emeletén található. 54 nm alapterületű.

Egy előszobából a tágas amerikai konyhás, dolgozósarokkal berendezett nappaliba érünk. Innen kellemes kilátással rendelkező, 8 nm-es fedett erkélyre léphetünk ki, amely a hangulatos belső udvari részre, továbbá a város déli részének panorámás kilátása tárul elénk. A lakásban még egy káddal ellátott kényelmes méretű fürdőszoba, egy mosdó, és egy hálószoba kapott helyet.

Konyhája mosogatógéppel ellátott, a nappali légkondival felszerelt. Nappalija és hálószobája is napfényes, nagy ablakokkal. A lakás folyamatos karbantartási munkákon, festésen esett át az évek alatt, szép és költözhető állapotban várja leendő lakóját. Kiváló befektetési lehetőség is, jelenleg igényes bérlők lakják. Az ingatlant havi 150 000 Ft-ért lehet kiadni. 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!