Ingatlanajánló

2022.09.11. 18:04

137 millióba kerül Pécs legdrágább, már kész, belső kétszintes lakása

A belső kétszintes, összesen 115 nm-es szépségre nem lehet panasz. Panoráma, kellemes terek, kiváló hangulat jellemzi a megye legdrágább, már nem csak látványterven létező, eladó lakását!

bama.hu (forrás: ingatlanbazar.hu)

“[...] Pécsett, a diósi városrészben eladó egy 2. emeleti, belső kétszintes 136 nm-es lakás csodaszép panorámával. A társasházi ingatlan zárt lakóparkban helyezkedik el, amely járművel és gyalogosan is könnyen megközelíthető. A ház 2. emeletén található a 60nm-es nappali - konyha - étkező, amely családi, baráti összejövetelek megtartására is kiválóan alkalmas. 

 

A nappaliból nyílik a 7 nm-es terasz, ahonnan a csodálatos mecseki panorámában gyönyörködhetünk. A tetőtérbe kényelmes lépcső vezet fel. Itt egy szobát, két félszobát és egy fürdőszobát találunk. azonban lehetőség nyílik 30nm-en további két szoba kialakítására.

 

A lakásban műanyag, hőszigetelt üvegezésű ablakok kerültek beépítésre, a bejárati ajtó több ponton záródó fa szerkezetű, a beltéri ajtók szintén fából készültek. A nappali - konyha - étkező és a szobák szalagparkettával lettek burkolva, fürdőszobák burkolata kerámialappal történt. A fűtés és a melegvíz ellátás kombi gázkazánról történik. Mind az emeleten, mind a tetőtérben klíma berendezés került felszerelésre, amely az összes helyiség hűtését megoldja. A házban központi vízlágyító berendezés működik. A társasház körbekerített, zárt lakóparkban helyezkedik el. A lakáshoz tartozik egy 17 nm-es önálló garázs, amely a lépcsőházból is megközelíthető. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!