Ingatlanajánló

2023.01.29. 17:09

Ennyit tesz egy jó fotó: egy pellérdi “álomházikó” legszebb arcai!

Bár nem kerestünk épp szőlőhegyi házat, egy pellérdi ingatlan nyitóképe és további fotói olyan hangulatosak és olyan minőségűek, hogy csak végig kattintottuk a hirdetést! Bármit szeretne eladni, az igényesség jó eséllyel kifizetődő lesz! Hiszen a több érdeklődő növeli a potenciális vevő megtalálásának esélyeit!

“A Pellérdi szőlőhegyen eladó egy 30 nm kis Álomházikó. 1 éve teljesen felújítva, új víz és villanyvezetékek, bojler, belső és külső burkolat, ház festés.1 szoba, benne konyharész kis étkezővel. Modern kialakítás és berendezés. A fürdő és wc külön helységben. A tetőtér beton födém, beépíthető. Közel 1000 nm udvar körbe kerítve. A kert gondozott, levendulákkal, szőlő tőkével es gyümölcs fákkal. Kialakított kavicsos parkoló az udvarban. Az ingatlanhoz tartozik egy hangulatos kis boros pince. A víz házi vízművel, 7 m3 betonozott, fóliázott ciszternából megoldott. Műanyag szennyvíz gyűjtő. A fűtés-hűtés klímával. [...].”


 

 
 
 
 

 

 


 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!