Ingatlanajánló

2023.02.26. 21:02

György utcai szerelem: íme a hét pécsi otthona!

A pécsi György utcában kínált, 246 nm-es családi ház nem csak hangulatos, de a kilátáse sem utolsó. Gyönyörködjön velünk egy igényes otthon kapcsán. Vagy ha akad 129,89 milliója, csapjon le az aktuális kedvenc megyei ingatlanunkra!

„ÖRÖKPANORÁMÁS, IGÉNYES, STÍLUSÁBAN IDŐTÁLLÓ CSALÁDI HÁZ ELADÓ! Pécsen a Székesegyház felett, a György utcában, kétszintes, újszerű, örökpanorámás, ötszobás, szaunás, kiváló elosztású családi ház eladó. 

Az ingatlan észak-déli tájolású, tágas, kényelmes, páratlan kilátással a Székesegyházra, a városra. A ház 2001-ben épült minőségi, értékálló anyagfelhasználással. Nyílászárói, a lépcsők a bútorok, beépített szekrények fából készültek. A földszinti helyiségek járólappal az emeleten a szobák fa parkettával, burkoltak. A fűtés gázkazánról működik melegvizes rendszerrel az alsó szinten padlófűtéssel az emeleten radiátorokkal. Földszinti elosztás: előszoba, konyha-étkező-nappali, mellékhelyiség-kézmosóval. Az emeleten közlekedő, dolgozószoba, három hálószoba, fürdőszoba került kialakításra. 

Az 47 m2-es alagsorban helyezték el a gázkazánt, a mosó helyiséget és a szaunát. Az utcafrontról nyíló kétállásos garázs automata ajtóval felszerelt, elfér benne kényelmesen két nagyméretű gépkocsi. A házba praktikusan a garázson keresztül is el lehet jutni. Nagyszerű lehetőség mindazoknak, akik csendes helyen mégis közel a belvároshoz keresnek ingatlant. Befektetésnek is nagyon jó lehetőség, magas áron azonnal kiadható Az ingatlan tehermentes, megbeszélés szerint költözhető. [...]”

 
 
 
 

 

További csodás házak az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!