Kék hírek, bulvár

2010.07.20. 14:42

A játszótéren lett öngyilkos a fiatal lány

Egy fiatal lány a szigetvári Móra Ferenc lakótelep melletti játszótéren akasztotta fel magát egy hinta vázára a napokban.

K. E.

Egy tragikus és szomorú hír tartja lázban napok óta a kisváros közvéleményét. Még július 11-én, a hajnali órákban érkezett a bejelentés a Szigetvári Rendőrkapitányságra, miszerint egy fiatal lány a Móra Ferenc lakótelep melletti játszótéren felakasztotta magát egy hinta vázára. A kiérkező rendőrök a helyszínen bűncselekményre utaló körülményt nem találtak, az idegenkezűség kizárásra került, a rendőrség a továbbiakban közigazgatási hatósági eljárás keretében indított vizsgálatot.

Az eset kapcsán sajnálatos pletykaáradat indult a kisvárosban, amely napról napra duzzadva már több erőszakos esetről, sőt, gyermekek sérelmére elkövetett gyilkosságokról szólt. A rendőrségnek a témában kiadott szűkszavú közleménye egyértelművé teszi, hogy a tovagyűrűző pletykák alaptalanok, ugyanakkor közzé tették, hogy öngyilkosság történt a lakótelep játszóterén.

Az eset, illetve az általa kiváltott híresztelések kapcsán érdemes felidézni, hogy Szigetvár immár jónéhány éve élen jár a megyében a közbiztonság terén. A megyei rendőrkapitány közelmúltban adott beszámolója szerint a kisvárosban legalább tíz éve nem történt életellenes bűncselekmény, gyilkosság.

Címkék#szigetvár
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!