Kék hírek, bulvár

2010.08.30. 09:31

Halálos vakbélgyulladás: a rendőrség nyomoz a klinikán

Az egyetemi klinika belső vizsgálata korábban többrendbeli mulasztást állapított meg a vakbélgyulladásban elhunyt fiatalember esete kapcsán.

bama, mr1

Már a rendőrség is nyomoz a pécsi egyetem ügyeletes klinikáján történtek miatt - értesült az MR1-Kossuth Rádió. Későn fölismert vakbélgyulladás miatt halt meg egy fiatalember, akit hozzátartozói szerint szakorvos nem is látott. A történtek miatt az egyetem vezetése korábban fegyelmi eljárást is kezdeményezett több ember ellen, miután egy belső vizsgálat többrendbeli mulasztást állapított meg.

A rendőrség most foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt nyomoz annak tisztázására, hogy kit terhel a felelősség a húszéves fiatalember haláláért.

A Dunántúli Naplónak a közelmúltban nyilatkozott az elhunyt fiatalember édesapja. Scheffer Ferenc az interjúban elmondta: bár bízik a klinika főigazgatójának Dr. Kollár Lajosnak az ígéretében, miszerint körültekintően viszgálják ki a történteket, mégis több okból is kételkedik abban, hogy a belső vizsgálat során végül megnevezik a felelőst.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!