Kék hírek, bulvár

2011.08.02. 18:41

Meztelen főrendőr aludt egy kocsi tetején egy pécsi mélygarázsban

Teljesen meztelenül találták meg a Baranya megyei rendőrfőkapitányság egyik osztályvezetőjét egy autó tetején. Egy nővel volt, együtt töltötték az éjszakát, aztán elaludtak a motorháztetőn. A kocsi tulajdonosa feljelentést tett, a rendőrt leváltották.

forrás: tv2.hu

Lent a mélygarázsban szeretkezett a rendőrvezető egy nővel, egy autó motorhaztetejen feküdtek, amikor a tulajdonos hajnalban jött az autójáért - számolt be az esetről a TV2 hírműsora, a Tények. Mindketten részegek voltak, és teljesen meztelenek. Annyira be voltak rúgva, hogy nem tudtak magukról, az autó tulajdonosa rendőrt hívott. A kereskedelmi tévé úgy tudja, hogy a rendőr mikor magához tért, hangosan vitatkozott a kollégáival, kikérte magának, hogy intézkednek vele szemben, a pozíciójára hivatkozott.

Egy fodrásznőé az autó, feljelentette a rendőrt, mert az autóján behorpadt a motorháztető. Azt mondta, hogy napokig gondolkozott azon, hogy tegyen-e feljelentést a rendőr ellen, aztán végül feljelentést tett, mert a biztosító csak így fizette ki a kárát.

A rendőr bűnügyi technikai osztályvezetőként dolgozott. A rendőrség közleményben azt írta, hogy indoklás nélkül visszavonták a vezetői kinevezetését.

A házban, ahol a rendőr, az autó tetején feküdt a nővel, sokan el sem hitték, hogy ilyen megtörtént. A legtöbben azért kételkedtek benne, mert a mélygarázsba, csak névre szóló kártyával lehet bejutni, valószínűleg egy ide érkező autó után jöttek be a parkolóba. A többség elítéli, amit a rendőr tett.

Mivel behorpadt a motorháztető, a rendőr ellen eljárás indult rongálás miatt.

forrás: tv2.hu -->

Címkék#Pécs
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!