Kék hírek, bulvár

2011.11.08. 19:24

Az elítélt uzsorás állítja: nem tud a fenyegetésről

Nincs új fejlemény a múlt heti pécsi bombariadó ügyében, a hatóságnak nincs gyanúsítottja.

M. B. (Dunántúli Napló)

– Ügyfelem megdöbbent, és visszautasított minden feltételezést azokkal a híresztelésekkel kapcsoltban, hogy az ő szabadon bocsátását is feltételül szabta volna az az ismeretlen, aki múlt csütörtökön bombák robbantását helyezte kilátásba Pécsett – nyilatkozta Hidegné dr. Csernik Aranka a Dunántúli Naplónak.

Amint az ismert, egy telefonáló múlt csütörtökön délelőtt azt közölte a tűzoltóság ügyeletével, hogy az Árkád bevásárlóközpontban, az adóhivatal és a bíróság épületeiben, valamint az ügyészségen bombák fognak robbanni. A rendőrség közlése szerint a telefonáló azt követelte, hogy bocsássanak szabadon több személyt.

Információink szerint egyikük előzetes letartóztatásban van, a másikat jogerősen elítélték uzsoraügyletek miatt. Utóbbi személy védője Hidegné dr. Csernik Aranka, aki találkozott ügyfelével egy budapesti büntetés-végrehajtási intézetben. Az ügyvéd elmondta azt is, ügyfele tőle értesült, hogy összefüggésbe hozták a robbantással fenyegetőző ismeretlennel, és ezt a feltételezést határozottan cáfolta.

Információnk szerint a terrorfenyegetés gyanúja miatt indult nyomozásban nincs új fejlemény, a hatóságnak nincs gyanúsítottja.

M. B. (Dunántúli Napló) -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!