Kék hírek, bulvár

2012.08.03. 19:26

Betört, ivott, drogozott – elárulták a vérnyomok

Ismét vérnyomok igazították útba a rendőröket, tudtuk meg dr. Váczi István alezredestől, a Komlói Rendőrkapitányság kapitányától.

K. E. I. (Dunántúli Napló)

Egy hosszúhetényi családi házból értesítették a rendőröket a napokban, amikor a szomszéd (ritkán lakott) házból este csörömpölést hallottak. A járőrök a helyszínre érve betörőt nem, csak egy törött ajtóüveget és egy fejlámpát találtak. Az ajtó véres volt, a betörő ugyanis elvágta magát az üvegszilánkokkal. A rendőrök követni kezdték a nyomokat, átkutatták a környéket, és így bukkantak a bokorban fekvő ittas férfira.

A férfihoz mentőt kellett hívni, mivel jelentős vérveszteséget szenvedett. Később a kihallgatás során kiderült, nemcsak alkoholt, de kábítószert is fogyasztott. Elmondta, az egyik napraforgótáblában talált egy marihuánaültetvényt, így jutott a kábítószerhez. A rendőrök meg is találták a helyszínt, mintát vettek, majd a több mint száz tövet megsemmisítették.

Nem ez az első eset egyébként, hogy vérnyomok segítségével jutnak el a gyanúsítotthoz. Tavaly májusban egy ajándékbolt betörőit fogták el így a komlói rendőrök – akkor a kirakat üvege sebezte meg az elkövetőket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!