Kék hírek, bulvár

2012.11.06. 12:01

Jogerősen 13 év börtönt kapott a barátnőjét meggyilkoló fiatal

A fiatalember megtudta, hogy barátnője megcsalta, indulatból gyilkolt. Az ítélet hirdetéskor üvöltözni és köpködni kezdett.

M.B. (Dunántúli Napló)

Jogerősen helybenhagyta a Pécsi Ítélőtábla annak a ma húszéves fiatalembernek a 13 éves börtönbüntetését, aki 2010 szeptemberében végzett Pécsett tizenéves barátnőjével egy romos épületben.

A tábla megalapozottnak találta az ügyben korábban eljáró Pécsi Törvényszék határozatát. Az ítélet hirdetéskor a vádlott üvöltözni és köpködni kezdett.

A per során a vádlott nem tett vallomást, ezért a rendőrségen tett nyilatkozatait olvasták fel. Ezekből kiderült, első meghallgatása alkalmával még tagadott, de később mindent beismert.

Ezt vallotta: „Egy parkolóban beszélgettünk, nagyon jó kedvünk volt. Felkaptam és ölben vittem át az úton, és még tovább is a romos épület felé. Ott a lány elmondta nekem, hogy megcsalt. Elborult az agyam, innentől kezdve nem tudom pontosan, mi történt”.

A lány bántalmazásakor többek között agyzúzódást, koponyaalapi törést szenvedett, és a helyszínen meghalt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!