Kék hírek, bulvár

2013.02.05. 18:56

A paprikaspray tántorította el az erőszakoskodó pécsi férfit

Hétfőn este fél 11-kor edzés után egyedül indult haza a pécsi Munkácsy utcából egy fiatal lány, akit egy férfi követett, majd a vásárcsarnoknál molesztálni kezdte.

H. Zs. (Dunántúli Napló)

A lányt, akit a paprikaspray mentett meg, a facebookon felhívást is közzétett: „Osszátok meg, hogy mindenki tudja, lányok, ha egy ilyen alak megy oda hozzátok rögtön hívjatok segítséget!” A személyleírás alapján a férfi átlagos testfelépítésű, 30 év körüli, világos, tüske haja van, szürke kabátot és világos farmert viselt, szeme világoskék, kancsal.

„Először csak invitált, hogy igyak meg vele valamit, de elutasítottam. Végig követett, mikor a lakásom előtti házhoz értünk, már fogdosni kezdett és lefogott. Erre az arcába fújtam a paprikasprayt. Sikerült kibújnom, futni kezdtem és segítségért kiabáltam, amit meghallott a házban lakó rendőr, aki segítséget hívott, és a rendőrök percek alatt megtalálták a férfit” – írja a megtámadott lány.  

Zsobrák Péter, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, személyi szabadság megsértése bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Pécsi Rendőrkapitányság B. Krisztián, 27 éves mohácsi férfival szemben.

A rendőrök munkáját segítette, hogy azonnal jelezték az esetet, ez pedig nagyon fontos az eredményesség szempontjából.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!