Kék hírek, bulvár

2013.08.31. 13:43

Testvérhalál: nincs fejlemény a 2005-ös bűnügyben

Az egymilliós díjkitűzés a mai napig érvényben van egy nyolc évvel ezelőtti brutális kettős gyilkosságért.

M. B. (Dunántúli Napló)

Miután ismét megjelent a rendőrség weboldalán (www.police.hu) az 2005-ben Pécsett elkövetett brutális testvérgyilkosság elkövetői kézre kerítőinek felajánlott egymillió forintos díjkitűzés, többen arra gondolhattak, hogy esetleg új fejlemény van az ügyben.

Ilyenről azonban nincsen szó. Amint azt a megyei rendőr-főkapitányságon érdeklődésünkre közölték, „a nyomravezetői díj kitűzése a rendőrség új honlapjának karbantartása, aktualizálása miatt vált láthatóvá. Új információ nincs az ügyben.”

Éppen ezért a lakosság segítsége továbbra is elkélne, hiszen a tettes vagy tettesek azóta is szabadon járnak-kelnek. Mint arról beszámoltunk, 2005. július elsején munkások vérbe fagyva találtak rá egy 47 éves férfire Pécs nagyárpádi városrészében egy telephely bódéjában. Negyvennégy éves testvérét ugyancsak megölték. A férfiakkal különösen kegyetlen módon, különféle szúró- és vágóeszközökkel végeztek. A rendőrség akkori feltételezése szerint nem anyagi haszonszerzés vezette az elkövetőt vagy elkövetőket, hiszen nem vittek el semmit a telephelyről. A gyilkosságok indítékáról, körülményeiről és a lehetséges tettesekről azóta sem derült ki semmi biztos.

A rendőrök továbbra is kérik, ha bárki bármit tud az esettel kapcsolatban, azt jelezze a 107-es telefonszámon. A bejelentők személyét bizalmasan kezelik. A nyomravezetői díj érvényben van, és annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével azonosítható.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!