Kék hírek, bulvár

2013.11.28. 10:50

Gyermekei és a buszra várók előtt késeltek meg egy férfit Hiricsen

Három kiskorú fia előtt késeltek meg egy férfit hétfőn reggel hét után Hiricsen, a buszmegállóban, amikor több tíz más helybéli gyermekkel együtt a buszra vártak, amivel Vajszlóra indultak volna az iskolába – értesítette szerkesztőségünket egy olvasónk.

B.A. (Dunántúli Napló)

A rendőrség megkeresésünk után sajtóközleményt adott ki, miszerint a nyomozó hatóság egy hiricsi lakos előzetes letartóztatását kezdeményezte, mert hétfőn reggel fél nyolckor a település buszmegállójában megszúrt egy 36 éves helybeli lakost. A tettes egy 19 éves hiricsi fiatalember volt, aki előzetes szóváltást követően szúrta meg a sértettet, aki könnyű sérülést szenvedett. Az elkövetőt a rendőrök elfogták, beismerő vallomást tett, őrizetbe vették. Súlyos testi sértés kísérlete miatt folytat ellene eljárást a Siklósi Rendőrkapitányság.

Nem hivatalos információink szerint a megszúrt férfi és az elkövető közötti elszámolási vita fajult el. Egyesek azt is tudni vélték, hogy az érintettek a napokban tűzifát szereztek valahonnan (nem tudni, honnan és milyen eszközökkel), és annak elosztásában nem tudtak megállapodni.

Úgy tudjuk, az elkövetőnél eredetileg nem volt kés, hanem amikor meglátta, hogy a vele haragban álló férfit „el tudja kapni”, testvérét riasztotta, s ő vitte utána a szúróeszközt. A férfi óvodás és két alsós kisfiát a buszra várakozó többi felnőtt óvta meg, és takarta el a szemüket. Információink szerint azonban a tettes és testvére kevesellte a történteket.

Címkék#Hirics
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!