Kék hírek, bulvár

2014.03.29. 13:49

Már bontják P. László házát

Az önkormányzat már korábban kilátásba helyezte, hogy lebontják azt a romos épületet, ahol egykor P. László, a pécsi rendőrségi pszichológusnő gyilkosa is lakott.

M. B.

A házban meglehetősen áldatlan állapotok uralkodtak. A lakókat elköltöztették, a házat egy magánvállalkozó vette meg, s az épület bontása már javában zajlik.

P. Lászlónak persze nem kell a hajléka miatt aggódnia, a szegedi Csillagban még jó ideig biztosítanak neki kosztot, kvártélyt. A férfi legkorábban harmincnyolc és fél év múlva hagyhatja el a fegyházat, persze csak akkor, ha engedélyezik feltételes szabadlábra helyezését.

A 28 éves férfi a Csillag legszigorúbban őrzött részlegében raboskodik, ahová a tényleges életfogytiglanisokat, illetve a több évtizedre ítélteket őrzik. A hírek szerint tanul, az általános iskola nyolcadik osztályát járja. A férfinek dolgoznia is kell, a fegyház egyik belső munkahelyén.

Címkék#bándy kata

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!