Kék hírek, bulvár

2015.05.11. 10:33

Berúgtak, majd pincéket törtek fel Lippón

A két férfi a lippói pincesoron ment végig, a rendőrök fél órán belül elfogták őket.

police.hu

Gyanúsítottként hallgattak ki a mohácsi rendőrök két kislippói férfit, akik a rendelkezésre álló adatok szerint 2015. május 9-én 19 óra 30 perc és 2015. május 10-én 6 óra 30 perc közötti időben a lippói pincesoron a közös italozást követően tizenkét pincét kíséreltek meg feltörni, valamint onnan bort eltulajdonítani, azonban csak egy esetben jártak sikerrel. Itt, miután a pincébe bementek, és a több mint kétszáz liter borból pár litert magukkal vittek, a többit a földre kifolyatták.

A 20, illetve 21 éves elkövetőket a bejelentést követően fél órán belül elfogták, majd előállították. Kihallgatásukon a terhükre rótt bűncselekmény elkövetését elismerték, azt mondták, még többet akartak inni.

Velük szemben egy rendbeli lopás bűntett elkövetésének, valamint tizenegy rendbeli lopás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt a Mohácsi Rendőrkapitányság folytatja a nyomozást.   

Címkék#Lippó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!