Kék hírek, bulvár

2015.05.19. 18:44

Parkolási bírság: Tiffán tréfából küldte „vissza” Marenicsnek

A parkolási pótdíj önmagában bonyodalom. Siklóson egy piros „Mikuláscsomag” kissé bonyolult útját követtük Tiffán Zsolttól Marenics Jánosig. Fenti képünk csak egy tréfás montázs.

Babos Attila (Dunántúli Napló)

Cikkünk alaphelyzete látszólag rém egyszerű. Tiffán Zsolt parlamenti képviselőt megbírságolták (pótdíjazták) Siklóson a múlt héten, miközben egy pénzintézet fiókavatóján vett részt. Az autója szélvédőjére kitett „Mikuláscsomag”, avagy ennek piros műanyag borítása nem sokkal később Marenics János siklósi polgármester kezében landolt, a postás Mojzes Tamás helyi fideszes képviselő, Tiffán barátja volt.

Mojzes elmondása szerint ő még az ünnepségen volt, az arról időközben távozott Tiffán hívta azzal, hogy odaadna valamit, menjen ki a bankfiók elé. Megkapta tőle a csomagot, annak műanyag részét, a csekk nélkül, ő pedig beletett egy meghívót egy másnapi rendezvényre, amit amúgy is át akart adni Marenicsnek. Ezt adta oda a polgármesternek, annyit mondva, Tiffán küldi. Mindez csupán ugratás volt, nem kérte, hogy rendezze le az ügyet Marenics, s Tiffán sem kérte ennek elintézését. A parlamenti képviselő is ezt mondja: tréfálkoztak, a csekket pedig már befizette.

Kérdésünkre Marenics János annyit mondott, az ügy rendeződött tudomása szerint. Újabb kérdésünkre pedig úgy felelt, kapott egy csomagot, abba nem nézett bele, hanem továbbította a parkolási cégnek.

A főszereplők tehát ezt állítják, s ezzel cáfolják azt a Siklóson elterjedt pletykát, miszerint a „Mikuláscsomagot” azért adta volna át Tiffán Mojzesnek, hogy szóljon Marenicsnek, rendezze le az ügyet.

A főszereplők viszont – mint olvashatták – mást mondanak. Hogy mi lehet az igazság? Döntsék el önök! Egyébként csupán egy háromezer forintos csekkről volt szó.

<!-- Parkolási bírság: Tiffán tréfából küldte „vissza” Marenicsnek A parkolási pótdíj önmagában bonyodalom. Siklóson egy piros „Mikuláscsomag” kissé bonyolult útját követtük Tiffán Zsolttól Marenics Jánosig. Fenti képünk csak egy tréfás montázs. Babos Attila (Dunántúli Napló) -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!