Kék hírek, bulvár

2015.06.29. 17:59

Előzetesbe került a késelő bokszoló

Fennáll a szökés, elrejtőzés és a tanúk megfélemlítésének veszélye. A késelő és három társa is előzetesbe került.

Babos Attila (Dunántúli Napló)

Elrendelte hétfőn koradélután a Pécsi Járásbíróság annak a 17 éves pécsi fiatalembernek az előzetes letartóztatását, akit azzal gyanúsítanak, hogy két férfit megkéselt Pécsett szombaton hajnalban. Mindkettőjük túlélte az esetet, de életveszélyes sérülésekkel szállították őket kórházba.

A három, garázdaság gyanújával letartóztatott fiatalember közül kettő testvér, az ő apjuk lapunknak azt mondta, elképzelhetetlennek tartja, hogy a késelő fiú drogozott, mert sportoló volt. Íme a videó:

A bíróság szerint a 17 éves, küzdősportolói múlttal rendelkező Ú. M. és három társa előzetes letartóztatása a szökés, elrejtőzés és a tanúk megfélemlítésének veszélye miatt szükséges.

Amint azt korábban megírtuk, Ú. M. egy hatfős társaság tagjaként bulizott szombat éjjel, és a rendőrség a másik öt személyt is előállította és őrizetbe vette a történtek után, ketten azonban már szabadlábon vannak, ők nem is voltak a hétfői tárgyaláson. A késeléssel gyanúsított fiú azt vallotta, ő csak egy férfit szúrt meg.

A bűnesetnek három sérültje van, két személyt súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba, egyvalakit hasba szúrtak, egy másik férfit háton, de őt legalább tízszer, nem hivatalos információk szerint. Egy harmadik, segítségükre siető férfit leütöttek, beverte a fejét a padkába, de megúszta könnyebb sérülésekkel.

Még mindig életveszélyben

A megszúrt személyek még mindig életveszélyben vannak - tudta meg a Dunántúli Napló az egyik sérült családtagjától. Mint megtudtuk, a két megszúrt férfi nem ismerte egymást, nem egy társasághoz tartoztak. Az egyik fiatalember, aki az orvosi egyetemre jár, az elsőként megszúrt férfin akart segíteni, ekkor támadta meg őt is a gyanúsított 17 éves fiú.

A tárgyalás előtt a gyanúsítottak rokonai is megjelentek, és próbálták megakadályozni, hogy az operatőrök, fotósok, újságírók felvételeket készítsenek a gyanúsítottakról.

Címkék#Pécs
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!