Kék hírek, bulvár

2015.06.27. 09:38

Késelés a pécsi éjszakában: három sérült

Az egyik ismert pécsi szórakozóhelynél volt incidens szombat hajnalban. Ketten életveszélyben vannak.

bama.hu, Babos Attila

A Dunántúli Napló értesülései szerint késelés történt Pécsen az éjszakai órákban.

Információink szerint egy 17 éves pécsi fiú volt az elkövető. Három sérült van, egy személyt hasba szúrt, egy másikat háton. Helyszíni információk szerint utóbbi esetben tízszer szúrt. A harmadik sérültet az elkövető úgy leütötte, hogy beverte a fejét a padkába.

A feltételezett tettes értesüléseink szerint küzdősportoló volt, bokszolni járt, ám az utóbbi időben nem látták az edzéseken. Barátai elmondása szerint rossz társaságba keveredett, és ők féltették is emiatt. A szemtanúk szerint ittas volt és "begőzölt" a támadáskor.

90 kg-os súlycsoportban küzdött, barátai szerint egy nagyon tisztelettudó gyerek volt régebben. Ismerősei értetlenül állnak a történtek előtt, nem értik, miért szúrt, hiszen olyan testi felépítése volt, hogy nem volt szüksége késre, még önvédelmi célból sem.

A rendőrség délután közleményt adott ki az ügyben, melyben leírják, hogy azonosította, majd elfogta a pécsi késelés elkövetőjét és annak három társát a rendőrség.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. június 27-én 2 óra 45 perc körüli időben Pécsett, a Rákóczi úton egy szórakozóhely előtt egy hatfős társaság előzetes szóváltást követően összeverekedett két férfival, majd a dulakodás közben a nagyobb létszámú csoportból egy fiú késsel támadt a két férfira, akik az elsődleges adatok szerint súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedtek. A segítségükre siető harmadik férfi könnyű sérülést szenvedett, őt fejsérüléssel szállították kórházba.

A nyomozóhatóság a késsel támadó Ú. M. 17 éves pécsi lakost, valamint a társait beazonosította, majd a bevezetett intézkedések eredményeképpen az elkövetők közül négy férfit már órákon belül elfogtak a rendőrök. Szombat estére az összes elkövetőt elfogták, és gyanúsítottként kihallgatták.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a 17 éves fiúval szemben emberölés bűntett kísérletének, míg öt társával szemben garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - őrizetbe vételük mellett - folytat nyomozást.

Korábban írtuk:

A mentők, rendőrök nagy erőkkel érkeztek a helyszínre. Az, hogy pontosan mi történt, még nem lehet tudni. Kerestük a rendőrséget az ügyben, későbbre ígértek tájékoztatást, mert jelenleg is tart a körülmények tisztázása.

A mentők elmondták lapunknak, hogy a helyszínről három sérültet vittek el, állapotukról, sérülésük fokáról nem adtak bővebb tájékoztatást.

A cikkünket frissítjük, amint új információkhoz jutunk. Kérjük, nézzen vissza később!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!