Kék hírek, bulvár

2015.07.24. 17:59

Balesetek napja volt a péntek Baranyában

Több baleset is történt az elmúlt 24 órában a megyében.

(kei)

Még csütörtök este személyi sérülés nélküli baleset történt Komlón, amikor egy autós kisodródott egy kereszteződésben, és fejtetőre állva egy áruház parkolójába csúszott.

Péntek reggel 6 óra körül Árpádtető és Mánfa között egy autós áttért a szemközti sávba, majd onnan az erdőbe sodródott. Ő is sértetlenül szállt ki a kocsiból.

A nap legsúlyosabb balesete fél tíz körül történt a 6-os út Dombay-tavi elágazásának közelében. Egy motoros és egy autó ütközött, a motoros két utasa a helyszínen életét vesztette, az autó sofőrjét tűzoltók szabadították ki a roncsolt járműből. A mentés és helyszínelés idejére teljes útzár volt a főút érintett szakaszán.

Szigetváron dél körül két gépkocsi ütközött össze a 6-os és 67-es főutak csomópontjának közelében. Egy ember megsérült, a burkolatra üzemanyag folyt, emiatt az érintett útszakaszt a helyszíni mentés idejére lezárták. Később az 57-es úton egy traktor és egy személyautó ütközött. Sérülés nem történt, a takarmány a földre borult.

Délután 16 óra körül a szabaszentkirályi elágazónál teherautó ütközött egy személyautóval, szerencsére senki sem sérült meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!