Kék hírek, bulvár

2015.11.23. 14:54

A veszélyes ismerős: gyerekeket molesztált egy bári férfi

Egy bári férfi előzetes letartóztatását rendelte el Pécsi Járásbíróság, szexuális erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt egy hónapra.

bama.hu (Forrás: Pécsi Járásbíróság)

A Pécsi Járásbíróság, 2015. november 21. napján elrendelte egy bári férfi előzetes letartóztatását két rendbeli szexuális erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt egy hónapra.

A nyomozás eddigi adatai szerint a gyanúsított 2015. január és 2015. november 3. közötti időszakban a vele baráti viszonyban lévő házaspár két kiskorú leány gyermekével - nemi vágyának felkeltése, illetve kielégítése érdekében – több alkalommal, szexuális cselekményeket végzett, amikor a gyerekek szüleik nélkül felkeresték őt a lakásán.

A kiemelt tárgyi súlyú bűncselekményre figyelemmel alaposan tartani lehet attól, hogy a gyanúsított megszökne, elrejtőzne, illetve a sértettek és a tanúk befolyásolásával veszélyeztetné a büntetőeljárás lefolytatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!