Kék hírek, bulvár

2016.01.12. 18:37

Bombával fenyegetőzött, ha nem engedik ki ismerősét

A Pécsi Járásbíróság a napokban elrendelte egy férfi előzetes letartóztatását terrorcselekmény elkövetésével fenyegetés bűntette megalapozott gyanúja miatt egy hónapra.

zsj (Forrás: Pécsi Járásbíróság)

A nyomozás eddigi adatai szerint a letartóztatott megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2016. január 4-én, 22 óra 28 perckor telefonon a 112-es segélykérő számra bejelentetést tett, mely szerint Pécsett egyik forgalmas terén, illetve egy üzletközpont közelében C4-es bombát rejtett el, követelte, hogy másnapra engedjék ki ismerősét a börtönből. A férfit hamar azonosították és elfogták. A Pécsi Járásbíróság a napokban elrendelte előzetes letartóztatását terrorcselekmény elkövetésével fenyegetés bűntette megalapozott gyanúja miatt egy hónapra.A jelentős tárgyi súlyú bűncselekményre, a gyanúsított büntetett előéletére, az ellene folyamatban lévő további büntetőeljárásokra figyelemmel tartani lehet attól, hogy ismét megszökne, elrejtőzne, illetve újabb, szabadságvesztéssel fenyegetett bűncselekményt követne el.

Címkék#Pécs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!