Kék hírek, bulvár

2016.03.19. 17:38

Eltűnt férfit keresnek Hetvehelyen

Eltűnt pénteken egy fiatal férfi a baranyai Hetvehelyről. Buchwald Attilát speciális mentők is keresik, családja szerint veszélyes lehet magára.

Bama.hu (forrás: Eltűnt Emberekért-Megoszthatod, BMRFK)

Frissítve: Mint a keresett férfi egyik hozzátartozója a Facebookon hétfő este bejelentette, Attila előkerült, de további információval nem tudott szolgálni.

Korábban írtuk:

Az eltűnt személyeket kereső "Eltűnt Emberekért-Megoszthatod" facebook-oldal felhívása szerint speciális mentőcsapatok is keresik Buchwald Attilát, aki pénteken tűnt el Hetvehelyről. Lehetséges, hogy a fiatal férfi önmagára veszélyes - írják. Megkeresésünkre a Baranya Megyei Rendőrfőkapitányság megerősítette a hírt. Az eltűnés ügyében a Szigetvári Rendőrkapitányság nyomoz.

A 29 éves Buchwald Attila 175 cm magas, kb. 70 kiló súlyú, enyhén kreol bőrű, fekete hajú, barna szemű, vastag szemöldökű. Ruházata: fekete kabát, szürke nadrág, fehér magas szárú sportcipő. Különös ismertetőjele, hogy Mike Tyson képe van tetoválva a bal vállára, emellett mindkét csuklója belső felére az "emlékezz" szó van tetoválva. A felhívás szerint a férfi depressziós, az utóbbi időben lelki problémákkal küzdött.

Buchwald Attila keresésén vasárnap is dolgoztak a hatóságok, a helyi polgárőrség, a Pécsi Kutató-Mentő és Tűzoltó Egyesület, valamint a Szigetvidék Szentlőrinc Járási Mentőcsoport. A kutatást hétfőn folytatják - közölte vasárnap este a pécsi speciális mentők képviselője.

Aki az eltűnt személy jelenlegi tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a rendőrséget a 107 vagy 112 számon vagy hívja az ingyenesen hivható telefontanú számát: 06-80-555-111.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!