Kék hírek, bulvár

2016.03.22. 14:48

Épségben előkerült a Hetvehelyről eltűnt férfi

Megnyugatóan zárult a hétvégi eltűnés ügye: B. Attila már a családjával van, köszönik mindenkinek az önzetlen segítséget.

N. L. (DN)

Már a családjával van B. Attila, akit a hétvégén eltűntként kerestek a hatóságok és számos önkéntes. Amint arról szombaton beszámoltunk, a 29 éves hetvehelyi férfi a hétvégén távozott ismeretlen helyre, a családja felhívására kereste a Szigetvári Rendőrkapitányság, speciális mentők, polgárőrök és civil önkéntesek.

A Dunántúli Napló megkeresésére a család kedden közölte, hogy a 29 éves férfi épségben, bár megviselten bukkant fel Kishajmáson hétfőn. Részleteket nem kívántak megosztani az esetről.

Mindenkinek köszönetet mondanak, aki a felhívásra segített - tették hozzá. Köszönik az önzetlen segítséget a Pécsi Kutató-Mentő és Tűzoltó Egyesületnek, a Szigetvidék Szentlőrinc Járási Mentőcsoportnak, Bogdán László cserdi polgármesternek, a polgárőröknek és a többi a kereséshez csatlakozó embernek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!