Kék hírek, bulvár

2016.04.25. 10:22

Az italt bírta, de a vezetés már nem ment a versendi sofőrnek

Parkoló kocsinak ütközött, majd árokba hajtott egy ittas sofőr vasárnap Bólyban.

Bama.hu (forrás: BMRFK)

Nem jutott messzire egy baleset helyszínétől az a sofőr, aki a jelek szerint ittasan próbált közlekedni Bólyban vasárnap. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság tájákoztatása szerint a 26 éves férfi először egy parkoló autónak, majd az árokpartnak hajtott Bólyban.

A rendőrséghez egy autótulajdonos tett bejelentést, hogy az egyik bólyi szórakozóhely előtt leparkolt gépkocsijának vasárnap 2 óra körül nekiütközött egy kocsi, majd elhagyta a helyszínt.

A rendőrök a beszerzett intézkedtek a feltételezett elkövetővel szemben, akit Bólyban azután találtak meg, hogy a Felszabadulás utca és a Rákóczi utca kereszteződésénél egy árokba hajtott. A 26 éves versendi férfi az elsődleges orvosi vélemény szerint a balesetben könnyű sérülést szenvedett.
Mivel a szonda pozitív eredményt mutatott nála, a sofőrrel szemben a Mohácsi Rendőrkapitányság ittas járművezetés vétsége miatt indított büntetőeljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!