Kék hírek, bulvár

2016.05.30. 13:27

Elraboltak és megerőszakoltak ketten egy nőt Pécsen

Előzetes letartóztatásba helyeztek két férfit, akik közösen egy autóba kényszerítettek, elvittek és megerőszakoltak egy fiatal nőt Pécsen a múlt héten a gyanú szerint.

Bama.hu (forrás: Pécsi Törvényszék)

Szexuális erőszak és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt szombaton előzetes letartóztatást rendeltek el a Pécsi Járásbíróságon két pécsi férfi ügyében, akik egy fiatal nőt támadtak meg - közölte hétfőn a Pécsi Törvényszék Sajtóosztálya.

A nyomozás adatai szerint május 23-án Pécsett, az esti órákban a két férfi egy fiatal nőt hajánál fogva berángatott egy kocsiba, majd magukkal vitték egy a sértett által nem ismert városrészbe. Egy családi házba kényszerítették be, ahol egy matrac kivételével üres szobában lefogták, erőszakot és fenyegetést alkalmazva mindketten közösültek vele. A sértett akkor tudott elmenekülni, amikor a támadói elaludtak.

A törvényszéki tájékoztatás szerint a büntetett előéletű gyanúsítottak ügyében öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztést szabhatnak ki. A bűncselekmény kiemelkedő súlyossága miatt tartani lehet szökésüktől, elrejtőzésüktől illetve a bűnismétléstől, de összebeszéléssel, a sértett megfélemlítésével, befolyásolásával a büntetőeljárás sikerét is veszélyeztethetnék, emiatt rendelték el az előzetes letartóztatásukat.

Az előzetes letartóztatást azonos alkalommal, egymás cselekményéről tudva, többek által erőszakkal, illetve az élet és testi épség elleni közvetlen fenyegetéssel elkövetett szexuális erőszak bűntette és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt egy hónapra rendelték el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!