Kék hírek, bulvár

2016.06.05. 08:11

Halálos baleset: fának csapódott egy autó

Meghalt az utasa annak a személyautónak, amely letért az útról és fának csapódott Szemely település térségében, Baranya megyében.

Forrás: Katasztrófavédelem, fotó: police.hu

Vasárnap reggel 6 óra körül eddig ismeretlen okból az 5711-es számú úton Egerág közelében egy személyautó áttért a szemközti sávba, letért az útról, majd egy fának ütközve felborult és a túloldali árokba sodródott.

A pécsi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet, valamint egy vízsugár készenlétben tartása mellett átvizsgálták annak környezetét is. Az útra nagy mennyiségű olaj is került, ezért a közútkezelő munkatársait is a helyszínre kérték.



A balesethez mentőhelikopter érkezett, azonban az autót vezető férfi életét nem tudták megmenteni, ő a helyszínen meghalt. A baleset körülményeit a Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészség vizsgálja.

A Hír TV információi szerint egy rendőr az áldozata a balesetnek, erre enged következtetni az a körülmény is, hogy a baleset körülményeit nem a rendőrség, hanem az ügyészség vizsgálja.

Címkék#szemely

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!