Kék hírek, bulvár

2016.07.18. 11:37

Motort loptak, de beindítani nem tudták

Szinte teljesen szétszedtek egy lopott robogót, hogy el tudjanak vele menni, de nem jártak sikerrel Pécsen tetten ért tolvajok. Márciusban buktak le, az ügyükben a napokban zárult a nyomozás.

Bama.hu (forrás: BMRFK)

Vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a Pécsi Rendőrkapitányság abban az ügyben, amelyben két mecsekpölöskei lakost gyanúsítanak azzal, hogy még március 19-én éjjel a a Felsővámház utcából elvittek egy robogót. A járművet egészen a Lánc utcáig tolták, ahol megpróbálták elindítani. Ennek érdekében szinte teljesen szétszedték a motort, azonban nem jártak sikerrel. A zajra felfigyelt egy lakó, aki hívta a rendőröket. 

A kiérkező rendőrök hamar kiderítették, hogy a robogó lopott volt. A 24 éves férfit és 23 éves élettársát gyanúsítottként hallgatták ki, ellenük jármű önkényes elvétele és rongálás miatt nyomoztak. Az ügyben keletkezett iratokat a nyomozóhatóság a napokban küldte meg az ügyészségnek - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!