Kék hírek, bulvár

2016.08.06. 20:39

Illegálisan vételezett áram miatt halhatott meg

Áramütés okozhatta annak az idős ipacsfai asszonynak a halálát, akit szombaton délután találtak holtan házánál. Egy ismerősét segíthette ki, engedve, hogy áramot vételezzen tőle, ez okozhatta halálát.

Babos A. (Dunántúli Napló)

Holtan találtak egy idős, információink szerint 83 esztendős asszonyt Ipacsfán, otthonában. A Dunántúli Napló nem hivatalos információi szerint a nő halálát áramütés okozhatta, eleshetett egy olyan vezetékben, amelyet nem szabályosan kötöttek be. Úgy tudjuk, hogy az asszony holttestét szombaton délután találta meg a házánál egy, vele egy háztartásban élő rokona, de a helyszíni szemle alapján azt vélelmezik, hogy a nő akkor már órák óta halott lehetett.

Az sem megerősített információja a Dunántúli Naplónak, hogy a helybéli asszony egy ismerősének kívánt azzal segédkezni, hogy engedte, hogy a férfi illegálisan áramot vételezzen a házából, miután nála kikapcsolták az áramot, és egy olyan vezetékben esett el, amelyet az illegális vételezésre használtak, s az okozta a halálos áramütést is. Úgy tudjuk, az illegális bekötés, illetve áramelvezetés miatt az sem kizárt, hogy végül gondatlanságból elkövetett halált okozó veszélyeztetés miatt is nyomozhatnak majd.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés bűncselekmény gyanúja miatt indított nyomozást egy 61 éves harkányi férfival szemben. A pontos körülményeket igazságügyi szakértők bevonásával vizsgálják a rendőrök.​

Címkék#Ipacsfa

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!