Kék hírek, bulvár

2016.09.18. 16:33

Egy külföldi lányt molesztált az utcán

Szájon csókolta és kabátjába benyúlva elkezdte fogdosni a fiatal lány melleit egy férfi Pécsen.

Zs. J.

Hasonló cselekedetek miatt korábban is állt már bíróság előtt az a vádlott, aki idén január tizenharmadikán Pécsett, egy rendelőintézet előtt követni kezdett egy ismeretlen nőt, majd miután utolérte, odalépett hozzá és hirtelen a fenekébe markolt, majd a helyszínről futva távozott. A férfi tíz nap múlva újra lecsapott a baranyai megyeszékhelyen. A vádlott egy áruház előtti buszmegállóban szemelte ki magának az újabb áldozatát. Egy fiatal, külföldi állampolgárságú lány után eredt, majd mikor utolérte, hirtelen odalépett, szájon csókolta és kabátjába benyúlva elkezdte fogdosni a fiatal lány melleit.

A megrémült áldozat eltolta magától a molesztáló férfit és a közeli áruházba menekült segítségért. A történtek után mindkét megtámadott nő azonnal feljelentést tett a Pécsi Rendőrkapitányságon. A rendőrség hamar felgöngyölítette az ügyet és elfogták a tettest. A molesztáló férfi perét a héten, csütörtökön kezdi tárgyalni a Pécsi Járásbíróság, két rendbeli, emberi méltóságot sértő szeméremsértés vétsége miatt szabhat ki majd büntetést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!