Kék hírek, bulvár

2016.09.24. 10:13

Megzavarta a riasztó a betörőket, el is fogták őket

Vádat emelhetnek hamarosan két férfi ellen, akik egy ági családi házba törtek be, de elmenekültek a megszólaló riasztó miatt.

Bama.hu (forrás: BMRFK)

Vádemelési javaslattal fejezte be a nyomozóhatóság annak a két férfinak az ügyét, akiket egy meghiúsult betörés után fogtak el Komlón - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

A páros augusztus 14-én a délután Ágon tört be egy családi házba, de elvinni semmit sem tudtak, mert a riasztó megzavarta őket. A 36 éves helybeli férfit, valamint 46 éves veszprémi társát a rendőrök két nap múlva Komlón fogták el, majd előállították és gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A két férfi elismerte, hogy betörési szándékkal mentek a családi házhoz, azonban amikor megszólalt a riasztó, megijedtek és elszaladtak.

Ellenük lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja nyomozott a Komlói Rendőrkapitányság. Az ügyben keletkezett iratokat a napokban küldték meg az ügyészségnek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!