Kék hírek, bulvár

2016.10.11. 08:05

Gyomorforgató bűntény: kiskorú lányával kezdhetett ki

Saját lánya vádolt meg nemi erőszakkal egy pécsi férfit, akinek már volt hasonló ügye. Sőt, most is éppen büntetését tölti a korábbiak miatt. Abban az ügyben perújítás van folyamatban.

B. A. (Dunántúli Napló)

A mostani vád, illetve a Pécsi Törvényszéken folyó per szerint a lányt többször megerőszakolta a férfi, amikor még kiskorú volt, közösült vele és orális szexre is kényszerítette.

A per hétfőn folytatódott. A férfi továbbra is állítja, hogy nem követte el a bűncselekményt, amiatt vádolták meg, mert megromlott a kapcsolata a fiatal nő anyjával, szerinte ő vette rá a lányát a vallomásra.

Tegnap a pszichológus szakértőt hallgatták meg. Ő azt mondta, azt nem lehet megmondani, hányszor közösült a férfi a lányával, de szerinte az biztosnak látszik, hogy a nő ezt maga is hiszi, és előtte is meggyőzően állította. Nagy traumát okozott neki az is, hogy csak nem sokkal előtte ismerte meg apját, akiről azt hitte és remélte, hogy jó ember.

A per január elején, bizonyítással, illetve a vád és védőbeszédek megtartásával folytatódik majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!