Kék hírek, bulvár

2016.11.26. 10:52

Csoportos rablás: idős nőt zárt be a majsi banda

Egy 81 éves asszony udvaráról loptak fémet, de a rájuk bukkanó tulajdonos megzavarta őket ezért bezárták a házába.

Bama.hu - forrás: BMRFK

Négyen raboltak ki egy idős majsi nőt még a nyáron, az ügyben a napokban zárult le a nyomozás - közölte szombaton a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség három majsi férfit és egy szintén helybeli fiatalkorú fiút gyanúsít azzal, hogy 2016. június 1-jén hajnalban megloptak egy helybéli idős asszonyt. A kerítésen átmászva bementek a ház udvarára, és a melléképületekből vasat és színesfémet kezdtek el kihordani az utcára. Amikor a 81 éves nő a kutyaugatásra kinyitotta az ajtót és észrevette őket, a gyanúsítottak erőszakkal visszavitték őt a házba, akarata ellenére ott tartották, majd elmenekültek a helyszínről.

A rendőrök egy héten belül lakókörnyezetükben elfogták az elkövetőket, őrizetbe vették őket, majd a bíróság elrendelte előzetes letartóztatásukat. A négy férfi ellen csoportosan elkövetett rablás miatt nyomoztak a Mohácsi Rendőrkapitányságon, amelyet a napokban befejeztek, és az ügyben keletkezett iratokat megküldték az ügyészségnek. A rendőrség csoportos rablás miatt javasol vádemelést.

Címkék#Majs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!