forró nyomon

2020.07.18. 11:29

Így nézett ki a késes rabló, segítséget kér a rendőrség!

A pécsi rendőrök a lakosság segítségét kérik a képen látható férfi azonosításához.

 

Íme a tettes

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. július 17-én 16 óra 44 perckor érkezett bejelentés arról, hogy 14 óra 15 perc körül kiraboltak egy élelmiszerboltot Pécsett, a Nagy Lajos király útján. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy egy férfi egy késsel a kezében bement a boltba, majd pénzt követelt.

Miután a pénzt megkapta, egy kerékpárral elmenekült a helyszínről

Az eset során nem sérült meg senki, a rendőrök jelentős erőkkel keresik az elkövetőt.

Az esettel kapcsolatban felfegyverkezve elkövetett rablás miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.

Ráadásul a járdán bringázott? Ejnye-bejnye!

A férfiról a biztonsági kamera felvételt készített

A rendelkezésre álló adatok alapján a rendőrök egy körülbelül 170-175 centiméter magas, 30 év körüli férfit keresnek. A rablás során egy fekete, hosszúujjú felsőt, terepszínű baseball sapkát, valamint kék, farmer térdnadrágot viselt, arcát pedig egy kendővel eltakarta.

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy, aki látta az esetet, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy jelentkezzen személyesen munkaidőben (h-cs: 8 – 16; p: 8 – 13) a Pécsi Rendőrkapitányságon.

Korábban írtuk:

https://www.bama.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/kiraboltak-egy-kisboltot-pecs-belvarosaban-2679167/

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!