reakció

2020.10.03. 17:30

A pécsi szurkolók is megszólaltak a balhé kapcsán

Zs. J.

Fotó:

A PMFC szurkolói csoportja közösségi oldalán reagált a Pécsi Járási Ügyészség közleményére, amelyben azt írták, hogy a 2020. februárjában pécsi edzőmérkőzésen történt rendbontás miatt 16 PMFC-szurkoló ellen emelt vádat garázdaság bűntette miatt.

A szurkolók nehezményezték, hogy a közleményben leírtak nem teljesen feleltek meg annak, amit nekik címeztek vád­irat formájában.

Kiemelték, hogy míg 17 horvát drukkerrel szemben állapították meg, hogy élet kioltására alkalmas eszközzel támadtak a pécsiekre, és további 23 horvát szurkoló vett részt a rendbontásban.

Hozzátették, hogy míg a horvátok megúszták megrovással, mert megbánták cselekedetüket és Magyarországon büntetlen előéletűek, addig a PMFC-szurkolók közül 16 személyt gyanúsítottak meg, elsősorban rendbontással és két sörösüveg elhajításával.

Hozzátették, a horvátokhoz hasonlóan ők is mindent elismertek, és legalább annyira megbánták cselekedetüket mint a vendégszurkolók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!