rendőrség

2018.07.09. 09:49

A sumonyi horgásztóból lopott halat három férfi

Engedély nélkül fogott ki több mint 60 kilogramm halat három férfi a sumonyi horgásztóból.

bama.hu

Kaposvár, 2017. szeptember 16. Csalit dob be a Deseda-tóba egy horgász a XIX. Pontyfogó Világbajnokságon 2017. szeptember 20-án. MTI Fotó: Varga György

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába július 8-án 13 órakor érkezett bejelentés arról, hogy a sumonyi horgásztónál három férfi engedély nélkül horgászik. A rendőrök a helyszínen igazoltatták a három horgászt, akik a halastóból engedély nélkül 64 kilogramm halat fogtak ki azért, hogy azt ellopják.

A 32 éves kisasszonyfai, a 27 éves gilvánfai, valamint a 40 éves gyöngyfai férfit a rendőrök elfogták, előállították, majd kihallgatták gyanúsítottként, tettüket mindhárman beismerték. Az eltulajdonított halakat a rendőrök lefoglalták, és a halastó illetékesének visszaadták. A gyanúsítottak ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Szigetvári Rendőrkapitányság indított nyomozást.

Képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!