baleset

2018.07.08. 09:27

Balesetet okozott, gyalogost sodort el

Egy teherautó egyik alkatrésze sodort el egy gyalogost Komlón. A rendőrség vádemelést javasol a sofőr ellen. Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság 2018. 07. 08., v - 07:44 Egy teherautó egyik alkatrésze sodort el egy gyalogost Komlón. A rendőrség vádemelést javasol a sofőr ellen.

Pécs, 2017. december 20. Új szolgálati gépjármûvek a Baranya Megyei Rendõr-fõkapitányság udvarán rendezett átadási ünnepségen Pécsen 2017. december 20-án. Hetvenegy autót kapott a megyei rendõrség. MTI Fotó: Sóki Tamás

Közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozott a rendőrség egy 40 éves teherautósofőr ellen, aki június 7-én kora reggel okozott közlekedési balesetet Komlón, a Jószerencsét utcában.

A megalapozott gyanú szerint az emelhető rakfelületű tehergépkocsit vezető helyi férfi, elindulás előtt nem megfelelően rögzítette a jármű támasztó-talpaló berendezését, amely így menet közben kicsúszott, és elsodorta a gépkocsi melletti járdán haladó gyalogost, aki súlyos sérüléseket szenvedett. A gépkocsi vezetője gyanúsítotti kihallgatásán a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Komlói Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!