kábítósok

2018.04.18. 13:54

Becuccozva hajtottak a Komlói úton, anyag is bőven volt náluk

Közúti ellenőrzés alkalmával bukkantak a rendőrök az autóban elrejtett kábítószerre Pécsett.

police.hu

Kábítószer birtoklása miatt indított nyomozást a rendőrség két 26, és egy 30 éves komlói férfi ellen, akiknél 2018. április 17-én este találtak kábítószergyanús anyagot a rendőrök egy közúti ellenőrzés alkalmával. A három férfit 21 órakor igazoltatták a rendőrök a Komlói úton, majd gépkocsijuk átvizsgálása során egy üvegben bruttó 436 gramm kábítószergyanús növényi származékot találtak. A házkutatások alkalmával további 1 gramm kábítószergyanús növényi származékot, illetve magokat, 39 gramm kábítószergyanús fehér port, egy digitális mérleget, valamint kábítószergyanús anyaggal szennyezett dobozokat és üvegeket foglaltak le a nyomozók.

A kábítószer gyorsteszt mindhárom férfinál pozitív jelzést adott.

A három férfit a rendőrök elfogták, előállították, és kihallgatták gyanúsítottként. A 30 éves férfival szemben kábítószer birtoklása bűntett, a két 26 éves férfival szemben pedig kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Pécsi Rendőrkapitányság indított nyomozást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!